دبیرستان امیر کبیر
فعالیتهای آموزشی و پرورشی دبیرستان امیرکبیرنهاوند

Main My profile designer
در باره ي ما

وب سایت امیرکبیر به منظور پیشبرد اهداف آموزشی وپرورشی وتعامل همکاران ،دانش آموزان واولیا راه اندازی شده است .
پيوند روزانه
تلاوت آنلاین قرآن
شبکه رشد
دوره های ضمن خدمت همکاران
فیش حقوقی فرهنگیان
سایت رهبری
شبکه های تلویزیونی
قرآنی شناسی
قرآنی
قرآنی
کنجکاو
نهاوند شناسی
یاهو
آموزش وپرورش
سایت تبیان
:: تمام پيوندها ::
جستجو در سايت
"لطفا از کلمات کليدي براي جستجو استفاده کنيد !!!


طراح قالب

Www.LoxBlog.Com
هفته معلم گرامی باد

 

برادر و خواهر معلم!

در حالی که فرصت ها چون ابر می گریزند تا بحال با طرح چند سؤال از خویش ابرهای بارور در گذر زمان را به باریدن و سیراب کردن ، واداشته ای تا در بارش زلال آن به "رویش" و "فلاح" برسی؟

که.... "که هستی ، چه می کنی ، برا ی که کار می کنی، چرا کار می کنی ، در کجا هستی ، به کجا می خواهی بروی ، به کجا رسیده ای و به کجا رسانده ای"؟!!

بگذار صمیمانه از تو بپرسم این سؤال را که راستی ((چرا معلم شده ای؟))

آیا در طلب یک کار به اصطلاح بی دردسر و با چند ماه تعطیلی با مزد و مواجب بوده ای؟ اگر چنین است در خویش تجدید نظر کن و مسئولیت خدایی و انسانیت را به خاطر آور ، که تو همانند یک کارمند اداره نیستی.

تو با انسان هایی سرو کار داری که بسیاری از مسائل زندگی شان را از تو می آموزند، اعمال و حرکت  های تو را الگو قرار می دهند. بخش عظیمی از شخصیت شان را "حرف ها" و "رفتار تو" می سازد.

اگر فاسد باشی نسل هایی را فاسد کرده ای و اگر صالح باشی نسل ها را اصلاح کرده ای.

معمولا سؤال می شود که در کلاس چگونه باید بود؟ در حالی که سؤال مهمتر این است که

 اساسا چرا باید معلم بود؟

ما تا نقش انسان در هستی را درک نکرده باشیم ، نقش معلم در کلاس را نخواهیم فهمید. تا چرا بودن انسان پاسخ نگیرد ، چگونه بودن او جواب نخواهد گرفت.

معلمی که بر اساس شناخت هایش عشق به کار یافت تحرک هم خواهد یافت و بنابراین کار اول من و تو این می شود که خود را بسازیم، زیرا دیگر سازی ممکن نیست تا خود سوزی صورت نگرفته باشد.

 خود سازی نمی شود مگر این که انسان شهامت خودسوزی را بیابد و با دست توانای خویش شعله ای برافروزد، کثافت ها و آلودگی های وجودیش را بسوزاند و تولدی تازه بیابد.

افسوس که ما پیش از آنکه از آلودگی ها پاک شده باشیم بر خویش عطر پاشیده ایم و خویشتن را جز آنکه هستیم به دیگران معرفی کرده ایم. ما به جای آنکه رنگ خدا را گرفته باشیم ، به خدا رنگ زده ایم.

چگونه می خواهیم دیگران را بسازیم و از اسارت ها رها سازیم در حالی که هنوز خویش را نساخته ایم؟

ما که خود اسیریم چگونه سخن از آزاد کردن دیگران می گوییم؟!

 

 * این پست برگرفته از کتاب تربیت کودک نوشته استاد علی صفائی حائری (عین.صاد) است که توصیه می کنم همکاران عزیز حتما یک بار آن را مطالعه بفرمایند.

 



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |جمعه 1 ارديبهشت 1398برچسب:,|


پیام تبریک عید نوروز

يا مقلب القلوب و الابصار يا مدبراليل و النهار

يا محول الحول و الاحوال حول حالنا الي احسن الحال

حلول سال نو و بهار پرطراوت را كه نشانه قدرت لايزال الهي و تجديد حيات طبيعت مي باشد رابه تمامي عزيزان تبريك و تهنيت عرض نموده و سالي سرشار از بركت و معنويت را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان براي شماعزيزان مسئلت مینماییم.

 

 

 



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |جمعه 26 اسفند 1386برچسب:پیام تبریک عید نوروز,|


راهیان نور90


:. ادامه مطلب .:

نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |پنج شنبه 27 بهمن 1390برچسب:,|


مراسم اهداء جوایز دیماه 90


:. ادامه مطلب .:

نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:,|


مراسم افتتاحیه نمازخانه


:. ادامه مطلب .:

نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:,|


دهه فجر



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |جمعه 7 بهمن 1385برچسب:,|


دهه فجر



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |جمعه 7 بهمن 1385برچسب:,|


تصاویر دهه فجر



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |جمعه 7 بهمن 1385برچسب:,|


دهه فجر

 

برخیز که فجر انقلاب است امروز / بیگانه صفت خانه خراب است امروز

هر توطئه و نقشه که دشمن بکشد / از لطف خدا نقش بر آب است امروز

۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلام مبارک باد . . .

 

 



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |جمعه 7 بهمن 1385برچسب:,|


مقاله دهه فجر

 

 

مقاله دهه فجر,مقاله دهه فجرانقلاب, دهه فجرانقلاب اسلامی

 

با گسترش قیام مردم و خروج شاه از ایران، شاپور بختیار به عنوان تنها امید رژیم پهلوی، به عنوان نخست وزیر معرفی و باقی مانده بود. 

این ایام که مصادف با اربعین امام حسین« علیه السلام» و گسترش راهپیمایی ها و اعتراضات مردمی بود، امام« قدس سره» طی پیامی، نکات تازه ای را برای هوشیاری مردم یادآور می شوند. همزمان با سایر شهرها، در تهران نیز راهپیمایی ها ادامه می یابد و فریاد الله اکبر جمعیت میلیونی لرزه بر اندام آخرین بقایای طاغوت می اندازد.

انسان های بپا خاسته و از جان گذشته با عزمی پولادین می روند تا سرنوشت مملکت خود را به دست بگیرند و همگی خواستار انحلال حکومت پهلوی و تشکیل حکومت اسلامی هستند و با شعار « استقلال، آزادی ، جمهوری اسلامی» خط مشی آینده را ترسیم می نمایند. 

دهه فجر -گزیده ای از شعارهای انقلابی مردم در راهپیمایی ها

 

" مرگ بر این سلطنت پهلوی"



" توپ، تانک، مسلسل دیگر اثر ندارد"                      

"شاه بجز خودکشی راه دگر ندارد"


" ایستادن در صف نفت حالا دیگه حرام است"      

" لباس گرم بپوش که کار شاه تمام است"



 

" مردم! رفتن شاه یه حقه سیاسی است!"           

" گول نخورید نهضت ما اساسی است" 
 

" زندگی مصرفی معادل بردگی است"

 

" نظام شاهنشاهی مظهر هر فسادیست"

 


" شاه باید برگردد"    " اعدام باید گردد"

  

مقاله دهه فجر,مقاله دهه فجرانقلاب, دهه فجرانقلاب اسلامی

 

به دنبال گسترش قیام مردمی، امام قدس سره در پیامی عزم خود را مبنی بر بازگشت به ایران اعلام می دارد. بختیار که با حمایت امریکا و به عنوان یک چهره ی ملی قصد مهار انقلاب و خاموش کردن شعله های قیام را دارد، خود را در این امر ناتوان می یابد و می کوشد که با قانونی جلوه دادن دولت خود، قیام مردم را سرکوب نماید. مخالفت خود را با بازگشت امام قدس سره اعلام، و دستور بسته شدن فرودگاه های کشور را می دهد. در پی انتشار این دستور مردم خشمگین، به خیابان ها ریخته  و با تحصن و شعارهای کوبنده دولت بختیار را مخاطب قرار می دهند.

 

پس از پانزده سال دوری از وطن درمیان استقبال پرشور مردم قدم به خاک این سرزمین گذاشت ، پانزده سالی که به خاطر خروشیدن بر استبداد و طاغوت و به خاطر بر زبان جاری کردن حقیقت به عراق ، ترکیه و  فرانسه تبعید شد .

پس از یکصد و هفده روز توقف امام خمینی (ره) در نوفل لوشاتو، امام خمینی (ره) ساعت سه و سی دقیقه به وقت تهران به سوی تهران حرکت کردند .

حاشیه های روزی که امام آمد . . .

حضرت امام به هنگام خروج از فرانسه با ارسال پیامی خطاب به مردم فرانسه، ضمن اظهار تشکر از آنها خداحافظی کردند.

ایشان پس از اقامه نماز در کف هواپیما، روی دو پتو با آرامش خوابیدند ، این در حالی بود که همه علاقمندان، دوستداران و نزدیکان ایشان، نگران انجام این پرواز بودند. خطر انهدام هواپیما و یا ربودن آن در آسمان چیزی بود که همه را تا لحظه فرود آن در فرودگاه تهران، نگران ساخته بود.

در هواپیما دویست نفر امام را همراهی می کردند که پنجاه تن  از آنان همراهان و هواداران و نزدیکان امام خمینی و ۱۵۰ نفر دیگر از خبرنگاران بودند .

راس ساعت نه و سی و هفت دقیقه و سی ثانیه امام در میان حلقه گروه منتخب استقبال کنندگان از پله های هواپیما فرود آمدند .

خمینی ای امام  . . .

با ورود حضرت امام به سالن فرودگاه، فریاد «الله اکبر» سالن فرودگاه را به لرزه در آورد. استقبال کنندگان  با خواندن سرود «خمینی ای امام»، اشک‌های مشتاقان را بر گونه‌هایشان جاری کردند.

  

پاسخ امام به عواطف یک میهن

 

حضرت امام طی بیاناتی در فرودگاه تهران گفتند: من از عواطف طبقات مختلف ملت تشکر می‌کنم. عواطف ملت ایران به دوش من بارگرانی است که نمی‌توانم جبران کنم.

ایشان ضمن اشاره به اینکه طرد شاه از کشور قدم اول پیروزی بود، همگان را به وحدت کلمه و ادامه مبارزه تا قطع کامل ریشه‌های فساد ترغیب کردند.ایشان سپس از آنجا عازم بهشت زهرا شدند.

با وجود سرمای زمستان، شب پیش از ورود امام ، بسیاری از مردم مشتاق ، در مسیر حرکت ایشان خوابیده بودند .

هنگام ورود امام خمینی به مدت بیست دقیقه مراسم استقبال توسط تلویزیون  ایران به طور زنده پخش شد ، اما ناگهان عکس شاه بر روی صفحه تلویزیون ظاهر و برنامه قطع شد .

در حالی که مراسم ورود حضرت امام به طور مستقیم از تلویزیون پخش می‌شد، نظامیان با یورش به این سازمان از ادامه پخش آن ممانعت کردند.

عده‌ای از مردم با قطع جریان پخش مستقیم ورود حضرت امام از تلویزیون به علت هجوم مأمورین نظامی، از عصبانیت تلویزیون‌های خود را به خیابان پرت کردند.

 

وقایع ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی

وقایع ۱۲بهمن از ایام‌الله دهه فجر

۱۲بهمن روز ورود روح‌الله خمینی به ایران-در این روز بزرگترین استقبال تاریخ در تهران برگزار شد؛ بطوری که طول جمعیت استقبال کننده از آیت‌الله خمینی به ۳۳ کیلومتر رسیده بود. در ساعت ۹:۵۰ دقیقه بامداد روز دوازدهم بهمن هواپیمای حامل خمینی در میان تدابیر شدید امنیتی در فرودگاه مهرآباد برزمین نشست. امام خمینی پس از ورود به فرودگاه و ایراد سخنرانی طبق برنامه‌ای که از قبل تنظیم شده بود عازم گورستان بهشت زهرا شد…

امام خمینی در میان استقبال گسترده مردم تهران در ساعت یک بعد از ظهر وارد قطعه ۱۷ که مدفن شهدای انقلاب بود شد و سخنرانی خود را ایراد نمود. 

وقایع ۱۴ بهمن از ایام‌الله دهه فجر 

روز شنبه ۱۴ بهمن از ایام‌الله دهه فجر در محل مدرسه شماره ۲ علوی یک مصاحبه مطبوعاتی با حضور قریب به سیصد خبرنگار ایرانی و خارجی برگزار شد که در آن ابتدا خلاصه‌ای از نظریات آیت‌الله خمینی خوانده شد؛ سپس سوالات خبرنگاران آغاز گردید که خلاصه‌ای از پاسخ امام خمینی به این شرح بود:

«کاری نکنند که مردم را به جهاد دعوت کنم، اگر موقع جهاد شد می‌توانیم اسلحه تهیه کنیم. دولت را بزودی معرفی خواهیم کرد. اعضای شورای انقلاب تعیین شده‌اند. از ارتش می‌خواهم هرچه زودتر به ما متصل شود. ارتشیان فرزندان ما هستند، ما به آنها محبت داریم باید به دامان ملت بیایند. قانون اساسی که تدوین شده به آراء عمومی گذاشته می‌شود تمام اتباع خارجی بطور آزاد در ایران زندگی خواهند کرد.    

 

وقایع روز ۱۶ بهمن از ایام‌الله دهه فجر

 

روز ۱۶ بهمن و تعیین دولت موقت-امام خمینی در روز ۱۶ بهمن طی فرمانی مهدی بازرگان را به عنوان نخست وزیر موقت تعیین و معرفی کرد. عصر همان روز در سالن سخنرانی مدرسه علوی یک مصاحبه مطبوعاتی بین‌المللی ترتیب داده شد، در این جلسه بازرگان برنامه و وظایف دولت موقت را تشریح کرد و افزود برگزاری همه پرسی درباره تغییر رژیم، برگزاری انتخابات مجلس موسسان و انجام انتخابات مجلس از وظایف این دولت است.  

وقایع روز ۱۹ بهمن از ایام‌الله دهه فجر  

روز نوزدهم بهمن ماه بزرگ‌ترین راه پیمایی انقلاب صورت گرفت. در قطعنامه پایانی راه پیمایی نخست وزیری مهدی بازرگان توسط تظاهرکنندگان تایید شد. 

وقایع ۲۰ بهمن از ایام‌الله دهه فجر 

در روز ۲۰ بهمن ماه که مصادف با روز جمعه بود، مردم در دانشگاه تهران اجتماع کرده بودند تا سخنرانی رییس دولت موقت را استماع نمایند. در همین هنگام در غرب تهران درگیری شدیدی صورت گرفت؛ عده زیادی از افراد گارد شاهنشاهی به پادگان همافران نیروی هوایی حمله بردند و به محض آغاز درگیری آنان عده زیادی از جوانان وابسته به جناح‌های مختلف به نفع همافران وارد صحنه درگیری شدند. این درگیری خونین ده‌ها نفر کشته و مجروح بر جای گذاشت ولی در نهایت همافران توانستند حلقه محاصره نیروهای گارد را بشکنند. 

وقایع ۲۱ بهمن از ایام‌الله دهه فجر 

روز بیست و یکم بهمن ماه روز نبرد مسلحانه همه جانبه مردم و نیروهای دولتی بود. درگیری خونین مردم و لشگر گارد در این روز به اوج خود رسید؛ و جنگ تانک‌ها با مردم مسلح باعث کشته و زخمی شدن صدها نفر شد. آیت‌الله خمینی تهدید کرد در صورت عدم جلوگیری از کشتار لشگر گارد حکم جهاد خواهد داد.در اینروز چندین کلانتری توسط گروههای مسلح مردمی تسخیر شدند که در نتیجه آن مقادیر زیادی اسلحه به دست مردم افتاد. در همین روز فرمانداری نظامی تهران اعلامیه شماره ۴۰ را انتشار داد؛ بموجب این اعلامیه رفت و آمد مردم از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۵ بامداد ممنوع اعلام شد. در پی اعلامیه مزبور اعلامیه دیگری صادر و منع عبور و مرور تا ساعت ۱۲ بامداد تمدید شد. مردم عملاً مقررات حکومت نظامی را باطل ساختند و تا صبح در خیابان‌ها با ایجاد حریق و راه بندان‌های متعدد مانع حرکت قوای نظامی می‌شدند. 

وقایع ۲۲ بهمن از ایام‌الله دهه فجر  

۲۲ بهمن از ایام‌الله دهه فجر ،در این روز به ترتیب زندان اوین، ساواک، سلطنت آباد، مجلسین سنا و شورای ملی، شهربانی، ژاندارمری و ساختمان زندان کمیته مشترک به تصرف مردم در آمد.در تسخیر شهربانی سپهبد رحیمی فرماندار نظامی تهران به دست انقلابیون مسلح افتاد. پادگان باغشاه و دانشکده افسری، دبیرستان نظام، زندان جمشیدیه، پادگان عشرت آباد و پادگان عباس آباد یکی پس از دیگری تسلیم شدند و آخرین مرکزی که به تصرف درآمد رادیو و تلویزیون بود.

تصمیم شورای عالی ارتش(مقاله دهه فجر)  

ساعت ۱۰ بامداد روز ۲۲ بهمن شورای فرماندهان نیروهای مسلح در ستاد مشترک تشکیل گردید. نظامیان حاضر در جلسه عبارت بودند از: عباس قره باغی، جعفر شفقت، حسین فردوست، هوشنگ حاتم، ناصر مقدم، عبدالعلی نجیمی، احمدعلی محققی، عبدالعلی بدره‌ای، امیرحسین ربیعی، کمال حبیب اللهی، عبدالمجید معصومی، جعفر صانعی، اسدالله محسن زاده، حسین جهانبانی، محمد کاظمی، خلیل بخشی آذر، علی محمد خواجه نوری، پرویز امینی افشار، امیر فرهنگ خلعتبری، محمد فرزام، جلال پژمان، منوچهر خسروداد، ناصر فیروزمند، موسی رحیمی لاریجانی، محمد رحیمی آبکناری و رضا وکیلی طباطبایی.ریاست شورای عالی ارتش بر عهده عباس قره باغی بود. پس از گزارش فرماندهان نیروها از وضعیت موجود بحث پیرامون همبستگی ارتش با مردم آغاز شد؛ اکثرا موافقت خود را اعلام نمودند و سرانجام اعلامیه‌ای مبنی بر بی طرفی ارتش تهیه و بامضا رسید. پس از تصمیم شورای عالی، ساعت یک بعد از ظهر خبر تصمیم شورای عالی ارتش در اختیار رادیو و تلویزیون گذاشته شد. رادیو ایران برنامه عادی خود را قطع و اعلامیه را قرائت کرد. لحظه‌ای بعد نیروهای انقلاب محوطه صدا و سیما را تصرف نمودند و خبر سقوط رژیم سلطنتی پهلوی از صدا و سیما اعلام شد. 

مراسم دهه فجر  

هرساله در طول دهه فجر مراسم و یادبودهای زیادی در کشورمان  انجام می گیرد.

همچنین جشنواره فجر که بزرگترین جشنواره دولتی فیلم، تئاتر و موسیقی ایران است معمولا در طول دهه فجر برگزار می شود.

در مدارس کودکان کلاس‌های درس را با نوارهای رنگی، پرچم و عکس امام خمینی و  و رهبر عزیزمان سیدعلی خامنه‌ای تزئین می‌کنند.

تصاویری از رویدادهای دهه فجرسال 57

 

مقاله دهه فجر,مقاله دهه فجرانقلاب, دهه فجرانقلاب اسلامی

دیو چو بیرون رود فرشته درآید

مقاله دهه فجر,مقاله دهه فجرانقلاب, دهه فجرانقلاب اسلامی

 

مقاله دهه فجر,مقاله دهه فجرانقلاب, دهه فجرانقلاب اسلامی

 

مقاله دهه فجر,مقاله دهه فجرانقلاب, دهه فجرانقلاب اسلامی

 

مقاله دهه فجر,مقاله دهه فجرانقلاب, دهه فجرانقلاب اسلامی

 

مقاله دهه فجر,مقاله دهه فجرانقلاب, دهه فجرانقلاب اسلامی

 

مقاله دهه فجر,مقاله دهه فجرانقلاب, دهه فجرانقلاب اسلامی

 

 

مقاله دهه فجر,مقاله دهه فجرانقلاب, دهه فجرانقلاب اسلامی

 



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |پنج شنبه 6 بهمن 1385برچسب:,|


دهه فجر



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |پنج شنبه 6 بهمن 1385برچسب:,|


رحلت پیامبر اکرم (ص)و امام حسن مجتبی (ع)

 

 

دعای پیامبرعزیز حضرت ختمی مرتبت صلی الله علیه و آله :

خدایا میان ما را اصلاح ده و دلهای ما را متفق ساز و ما را با آرامش هدایت کن و از تاریکی ها به سوی روشنی رهائی بخش و از زشتی های آشکار و نهان دور ساز ، خدایا گوشها و چشمها و دلها و زنها و فرزندان ما را مبارک گردان ، توبه ما را بپذیرزیرا تو توبه پذیرو مهربانی ؛ خدایا گناه مرا ببخش و خانه ام را وسعت بخش و روزی مرا برکت ده ؛ خدایا از گناه و جهالت و افراط کاری من و آنچه بهتر از من می دانی درگذر ، خدایا خطای شوخی و جدی من همه را ببخش ، خدایا مرا به علم توانگر ساز و به حلم زینت بخش و به تقوی عزیز کن و به عافیت زیبایی ده ( نهج الفصاحه ،496/500/502)
رحلت لطیف خلقت ،پیام آور نور و مهربانی ، حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله و علیه و آله و شهادت تجسم مهربانی پیامبر، تندیس آگاهی و خرد امام حسن مجتبی علیه السلام و شهادت امام رئوف ضامن آهو حضرت امام رضا علیه السلام را به شما عزیزان بزرگوار تسلیت عرض می کنیم .

 

 



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |شنبه 1 بهمن 1385برچسب:,|


محرم ماه خون

بوی محرمش مياد...

ارباب صدای قدمت می آید

هنگامه اوج ماتمت می آید

ما درتب داغ غم تومی سوزیم

گویا که ز ره محرمت می آید

سلام بر بیرق و علم            سلام بر شعر محتشم
 
سلام بر محرم
 
محرم که می‌شه هر عاشقی از عاشقان امام حسین به طریقی ابراز عشق و ارادت می‌کنه.
تو امسال می‌خوای چی‌کارکنی؟ 


:. ادامه مطلب .:

نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |پنج شنبه 3 آذر 1385برچسب:,|


هفته بسیج

 

 

 

سلام بسیجی

 

سلام بر تو که مروارید خاطرات همیشه زنده شهامت و استواری را در صدف جانت پرورانده ای ، عشق الهیت را، قلب آسمانیت را می ستایم و از خداوند می خواهم که فرزندان این مرز و بوم همیشه سربلند و پاسدار خوبی برای ارزشهایی باشند که تو پایدار ساختی.

                              

                     هفته بسیج بر بسیجیان همیشه بیدار مبارک



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |دو شنبه 30 آبان 1385برچسب:,|


مسابقه پیروان ولایت

بسیج دانش آموزی دبیرستان امیرکبیر به مناسبت عید غدیر خم مسابقه پیروان ولایت را برگزار می نماید.

سوالات

1-نام دیگر کتاب «زبور آل احمد »است.

الف)قرآن                ب)نهج البلاغه                   ج)صحیفه سجادیه                     د)مفاتیح الجنان

2-بزرگترین کتاب حدیث شیعه چه نام دارد؟

الف)اصول کافی        ب)بحار الانوار                     ج)نهج الفصاحه                       د)منتهی الامال

3-نام چند پیامبر در قرآن کریم ذکر شده است؟

الف)14پیامبر              ب)20پیامبر                       ج)25پیامبر                            د)30پیامبر

4-لقب کدام پیامبر «شیخ الانبیا »است؟

الف)حضرت نوح (ع)            ب)حضرت محمد (ع)     ج)حضرت ادریس (ع)         د)حضرت عیسی (ع)

5-اولین سوره که به طور کامل بر پیامبر نازل شد :

الف) علق                           ب)حمد                       ج)بقره                                 د)واقعه

6- آخرین سورهای که بر پامبر (ص) نازل شد:

الف)فلق                             ب)ناس                         ج)نصر                               د)نبا

7- بنیانگذار اسلام در آفریقا که بود؟

الف)هشام بن حکم                   ب)جعفر طیار                 ج)مسلم بن عقیل            د)محمد حنفیه

8-پیامب (ص)به چه کسی فرمود: از اهل بیت ماست.

الف )مقداد                          ب)عمار                              ج)یاسر                           د)سلمان فارسی

9-پیامبر (ص)چه کسانی را گنجینه های ملت ذکر نموده اند؟

الف)حاکمان                       ب)معلمان                         ج)دانش آموزان                      د )کشاورزان

10-امام علی (ع)راس همه ی ارزش های اخلاقی را چه ذکر نموده اند؟

الف )نماز                              ب)روزه                          ج)زکات                             د)تقوا

11-امام علی (ع)چه کسی را همواره خوار وزبون دانستند؟

الف)طمعکار                              ب)حسود                     ج)ظالم                          د)ترسو

12--امام علی (ع)زیور تهیدستی را چه می داند؟

الف)شکر گذاری                         ب)پاکدامنی                     ج)وقار                         د)نیکی

13-منظور از رسول باطنی در روایات اسلامی کدام است ؟

الف)عقل               ب)وحی                        ج)فرشته                     د)فطرت

14-نام کدام پیانبر در قر ان 136 بار ذکر شده است ؟

الف)یوسف (ع)            ب)عیسی (ع)                 ج)موسی (ع)                      د)آدم (ع)

15-کدام پیامبر اولین کسی بود که خیاطی کرد؟

الف)نوح (ع)                ب)هود (ع)                   ج)ادریس (ع)                  د )شعیب (ع)

16-وظیفه مردم در ارتباط با امام معصوم چیست ؟

الف)تحقیق                 ب)اطاعت                      ج)نصب                      د)هر سه مورد

17-حجه الوداع در چه سالی به وقوع پیوست ؟

الف)ششم هجری                ب )هفتم هجری                 ج)نهم هجری                    د )دهم هجری

18-قرآن کریم از کدام واقعه به عنوان فتح المبین یاد کرده است ؟

الف)عشیره اقربین                ب)صلح حدیبیه                    ج)فتح مکه                       د)شعب ابوطالب

19-نام دیگر کدام سوره توبه است ؟

الف)واقعه                         ب)توبه                             ج)ذاریات                            د)حشر

20-کدام سوره سجده واجب ندارد؟

الف)مدثر                   ب )علق                               ج)فصلت                                د)نجم



مهات ارسال جواب :90/8/25



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |یک شنبه 22 آبان 1385برچسب:,|


عيد غدير خم

 

 

نه فقط بنده به ذات ازلی می نازد

ناشر حکم ولایت به ولی می نازد

گر بنازد به علی شیعه ندارد عجبی

عجب اینجاست خدا هم به علی می نازد

 

 

 



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |جمعه 20 آبان 1385برچسب:,|


عید قربان

عید قربان

جشن رهیدگی از نفس

و شکوفایی ایمان ویقین برهمه ابراهیمیان مبارک باد

 

 



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |جمعه 13 آبان 1385برچسب:,|


روز دانش آموز



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |یک شنبه 8 آبان 1385برچسب:,|


شعار هفته بسیج

 

                                                                  

                                        ((( دانش آموزبسیجی ، تجلّی ایمان ، دانایی و ولایت مداری )))



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |سه شنبه 19 مهر 1385برچسب:,|


روز پیوند اولیا ومربیان

 بيست و چهارم مهر، روز پيوند اوليا و مربيان است. در هفته �پيوند� كه از اين روز آغاز مى شود به دعوت مدير مدرسه، اولياى دانش آموزان، در جلسه اى گرد هم مى آيند. مدير گزارشى از فعاليت هاى سال گذشته خود و همكارانش را به اوليا ارائه مى دهد و مشكلات مدرسه را با آنها در ميان مى گذارد و در پايان تعدادى از اوليا براى عضويت در انجمن داوطلب مى شوند. پس از راى گيرى نمايندگان اوليا در انجمن تعيين مى شوند. انجمن اوليا و مربيان يكى از قديمى ترين نهادهاى مدنى است. آغاز همكارى خانه و مدرسه در قالب انجمن به سال ۱۳۲۶ شمسى برمى گردد. در آن سال شوراى عالى فرهنگ، تشكيل اين انجمن ها را در همه آموزشگاه ها و شرح وظايف آنها را تصويب كرد. در سال ۱۳۴۶ شمسى، انجمن اوليا و مربيان ايران تاسيس شد و به ثبت رسيد. در مرامنامه انجمن آمده است: �انجمن ملى اوليا و مربيان ايران سازمانى است غيرانتفاعى و غيردولتى، اين موسسه با همكارى و پشتيبانى كسانى كه به تربيت عمومى نونهالان و نوجوانان علاقه دارند تشكيل مى شوند و هدف هاى معين و مشخصى را بر محور سياست هاى كلى آموزش و پرورش كشور و با معيارهاى فدراسيون بين المللى اوليا و مربيان براى نيل به هدف هاى خود تعقيب مى كند. انجمن ملى اوليا و مربيان ايران سازمانى است كه در آن تعصب مذهبى، طبقاتى، نژادى و يا سياسى راه ندارد و صرفاً به جنبه تربيتى همگانى متوجه است. همچنين آرمان انجمن بهسازى روابط اجتماعى در سطح كشور و جهان از طريق تربيت نسل جوان به وسيله كسانى است كه تمام يا قسمتى از وقت، نيرو و كوشش خود را وقف تامين آينده اجتماع و جهانى مى كنند كه ما در آن زندگى مى كنيم...� در انجمن اوليا و مربيان مدرسه، علاوه بر نمايندگان اوليا، مديرمدرسه، يكى از معاونان، مربى پرورشى، نماينده معلمان مدرسه نيز عضويت دارند و نماينده شوراى دانش آموزى نيز برحسب ضرورت مى تواند در جلسات انجمن شركت كند. انجمن براى بالا بردن آگاهى خانواده ها و تقويت مشاركت آنها، كلاس هاى آموزش خانواده را در طول سال تحصيلى برگزار مى كند. تصميم گيرى در مورد كلاس هاى تقويتى و فوق برنامه با انجمن است. گردش مالى مدرسه و مسائلى مانند تعميرات، تهيه تجهيزات زير نظر انجمن است.آنچه كه در آموزش و پرورش به نام �مدرسه محورى� خوانده مى شود، چيزى نيست جز تفويض اختيارات گسترده براى اداره مدرسه به انجمن اوليا و مربيان. كاهش تصدى گرى دولت و سپردن كار مردم به مردم از طريق تقويت انجمن ميسر است. انجمن هاى اوليا و مربيان در صورتى كه با همديگر ارتباط افقى داشته باشند، مى توانند تبديل به بزرگترين نهاد مدنى جامعه شوند. بيش از ۱۳۰ هزار مدرسه در سراسر كشور وجود دارد و هر مدرسه يك انجمن دارد. اگر تعداد اعضاى هر انجمن را به طور متوسط ۵ نفر فرض كنيم و حداقل در يكصد هزار مدرسه اين انجمن ها شكل گيرند اين نهادى است با ۵۰۰ هزار عضو فعال كه برگزيده ۱۶ ميليون خانواده ايرانى هستند. اما بر سر راه تقويت و گسترش انجمن ها موانعى وجود دارد. اولين مانع سيستم متمركز و پلكانى آموزش و پرورش است، كه براساس دستورالعمل ها و بخشنامه هاى ادارى و از بالا اداره مى شود. هر چند در سال هاى اخير از طريق تفويض اختيارات به سازمان هاى آموزش و پرورش و مناطق گام هايى در جهت تمركززدايى برداشته شده است، و بحث �مدرسه محورى� به عنوان يك نگرش از سوى مديران آموزش و پرورش مطرح شده است. اما تا رسيدن به نقطه مطلوب فاصله درازى وجود دارد. انجمن ها، نهادهاى دنباله ور هستند و معمولاً نقش آنها تاييد تصميماتى است كه از سوى مدير به عنوان نماينده بوروكراسى قدرتمند ادارى اتخاذ مى شود. سيستم ادارى ميل به تمركز و سلسله مراتب دارد و نهادهايى مانند انجمن اوليا و مربيان، شوراى معلمان و شوراى دانش آموزى را از محتوا تهى مى كند و صرفاً پوسته تشريفاتى و نمايشى آنها را حفظ مى كند. مانع ديگر گستردگى اين تلقى در جامعه است كه گويا وظيفه انجمن فقط جمع آورى كمك هاى مالى اوليا براى جبران كمبودهاى مدرسه است و در واقع به چشم يك موسسه خيريه به آن نگاه مى كنند.
عملكرد نامناسب اكثريت مديران مدارس و ضعف بينشى مسئولان ادارى در مورد نقش نهادهاى مدنى به گستردگى اين تلقى دامن مى زند. به همين دليل بسيارى از اوليا با اكراه در جلسات انجمن شركت مى كنند و نسبت به فعاليت هاى انجمن پيشداورى منفى دارند. مانع ديگر مشكلات معيشتى اكثر خانواده ها و فقر گسترده در جامعه است. اگر فقر فرهنگى و ضعف جامعه مدنى را نيز به اين عامل اضافه كنيم، به اين نتيجه مى رسيم كه مشكلات ادارى، تنها عامل ضعف اين نهاد نيست.به گفته كارشناسان ميانگين سواد در گروه سنى ۱۵ تا ۴۰ ساله كه نيروى فعال جامعه را تشكيل مى دهند، ۵/۵ سال است. ۵/۳ ميليون نفر بيسواد مطلق در جامعه داريم. مردم نسبت به فعاليت هاى سازمان يافته جمعى بدبين و بى ميل هستند. به همين دليل نقش انجمن ها در مناطق مختلف، برحسب موقعيت اقتصادى، اجتماعى و فرهنگى خانواده ها متفاوت است. در مناطق مرفه نشين شهرهاى بزرگ، انجمن هاى اوليا و مربيان فعال ترند. اما در مناطق حاشيه اى و جنوبى تهران، تعداد كمى از خانواده ها در جلسات انجمن شركت مى كنند. اكثر شركت كنندگان، مادران بيسواد و كم سوادى هستند، كه درك ضعيفى از مفهوم مشاركت دارند و هراسان و ترس زده تملق مدير را مى گويند كه شايد از روى دلسوزى مبلغ كمترى به عنوان كمك به مدرسه از آنها بگيرد! رشد انجمن هاى اوليا و مربيان تابعى است از رشد جامعه مدنى و به نوبه خود بر آن تاثير مى گذارد. طرح هايى مانند خودگردانى مدارس و واگذارى مديريت مدارس قيمت تمام شده و تقويت مشاركت هاى مردمى، بدون نهادسازى و تقويت نهادهاى موجود از قبيل انجمن اوليا و مربيان و شوراى معلمان، امكانپذير نيست. به تجربه ثابت شده است كه در غياب اين نهادها، سيستم ادارى توانايى و ظرفيت اجراى طرح هاى اصلاحى را ندارد

 

منبع:www2.irna.ir



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |سه شنبه 23 مهر 1385برچسب:,|


 

0f22e emamreza01 اس ام اس تولد امام رضا.sms tavalod emam reza.اس ام اس تبریک ولادت حضرت رضا.sms tabrik veladat hazrat reza.اس ام اس و متن تبریک میلاد امام رضا

میلاد عالم آل محمد، هشتمین حجت سرمد،نگین درخشان وطن، السلطان ابا الحسن،

حضرت رضا

مبارک باد



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |یک شنبه 17 مهر 1385برچسب:,|


 

 

فرا رسيدن بهار تعليم وتربيت وهفته دفاع مقدس

رابه فرهيختگان و دانش پژوهان عرصه ي علم وادب تبريك عرض مي نماييم

خدايا چنان كن سرانجام كار كه تو خوشنود باشي ما رستگار

 



نوشته شده توسط سيد ر- ناظري | لينک ثابت |یک شنبه 3 مهر 1385برچسب:,|


آخرين مطالب


موضوعات
معرفی مدرسه معرفی کادر آموزشگاه مدیر آموزشگاه کادر اجرایی دبیران گالری عکس عکس اهداء جوایز انتخابات شورای دانش آموزی هفته بهداشت روان غبار روبی نمازخانه و برگزاری نماز جماعت دانلود نرم افزار کارنامه دانش آموزان کلاس 101 کلاس 102 کلاس 201 کلاس 202 کلاس 301 کلاس 302 کلاس 402 اخبار آموزشگاه برنامه هفتگی آموزشگاه برنامه سالانه آموزشگاه برنامه های اقدام شده برنامه های در دست اقدام کلاس های تقویتی دروس کلاسهای تقویتی برنامه کلاس های تقویتی زمان ونحوه برگزاری کلاسهای تقویتی مطالب آموزنده مقالات آموزشی وپرورشی پروژه مهر 90 ستادپروژه مهر تصاویر قبل و بعد از اقدامات مناسبت ها جلسات ٰانجمن ها و شوراها شورای دبیران انجمن اولیا ومربیان شورای مدرسه شورای دانش آموزی آزمون آنلاین بانک سوالات پایه اول پایه دوم پایه سوم سال چهارم سوالات کنکور89 هدایت تحصیلی مرکز مشاوره ای رشد نموداردرصد قبولی آموزشگاه نموداردرصدقبولی دیماه 90 انیمیشن درسی انیمیشن های فیزیک
پيوند وبلاگ

اپلود عکس آموزش وپرورش نهاوند آموزش علوم تجربی راهنمایی پروفايل مدير سايت

 





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

آرشيو
ارديبهشت 1391
بهمن 1390
دی 1390
آذر 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
نويسندگان
نويسنده وبلاگ :
سيد ر- ناظري
آمار سايت
كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS
لوگوي دوستان
موزيک و کد جاوا

ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 31
بازدید کل : 4548
تعداد مطالب : 238
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 2